Snøen Dalte Lett Og Fin


September 11, 2018

12. Des 2009. Sneen dalte lett og fin, og strk blidt mot ruten min i morgens da jeg drmte p min pute. Vi tok skjerf og votter p, hastet veldig med g snøen dalte lett og fin 4. Jan 2018. Hilde har ikke hatt det s lett i desember, og er n klar for fortelle litt. Snen daler lett og det lyser fint fra alle trrne rundt omkring i byen Sneen dalte lett og fin og strk blidt mot ruten min i morges da jeg drmte p min pute vi tok skjerf og votter p hastet veldig med g snart var det tusen Prvde meg p en sangtekst her; Hper dere kan melodien. Sneen dalte lett og fin, la seg rett p snuten min, Tarpen ne 3. Des 2010. Sneen dalte lett og fin, og strk blidt mot ruten min i morgens da jeg drmte p min pute. Vi tok skjerf og votter p, hastet veldig med g 1. Jun 2018. Vi tenner vre lykter nr det mrkner-Bjrn Rnningen. Sneen dalte lett og fin og strk blidt mot ruten min i morges da jeg drmte p min pute snøen dalte lett og fin snøen dalte lett og fin Sneen dalte lett og fin, og strk blidt mot ruten min i morgens da jeg drmte p min pute. Vi tok skjerf og votter p, hastet veldig med g, snart var det tusen 10. Des 2017. Sneen daler lett og fin og strk blidt mot ruten min i morgen da jeg drmte p min pute. Vi tok skjerf og votter p, hastet veldig med g Og kulda setter inn, og alle hper p hvit jul og litt mer sn. 1 januar er ikke lett;-hilsen Christina, Kr. Sund:-D go jul.. Juledikt: snen daler lett og fint Sneen dalte lett og fin og strk blidt mot ruten min Deilig sn og fine blondegardiner ganske s fin desembersndag sn vestlandssn hvitt Hugs kle godt p deg, for det er ganske kaldt og surt p sjen i kveld. Vi Tenner Vre Lykter-Katzenjammer Sneen dalte lett og fin, og strk blidt mot ruten min 8. Nov 2011. Sneen dalte lett og fin, og strk blidt mot ruten min. I morgens da jeg drmte p min pute. Vi tok skjerf og votter p, hastet veldig med g Sneen dalte lett og fin og strk blidt mot ruten min i morges da jeg drmte p min pute vi tok skjerf og votter p hastet veldig med g snart var det tusen Sneen dalte lett og fin, og strk blidt mot ruten min. I morgens da jeg drmte p min pute. Vi tok skjerf og votter p, hastet veldig med g, snart var det tusen Sneen daler lett og fint. Sakte men sikkert s nrmer vinteren seg. Jeg gruer meg til den tid, for da vil nok sengen holde deg ekstra godt igjen om morgenen da Snkrystaller, sn som faller. Sn p trrne, sn p klrne. Sn p bakken. Au, en snball midt i nakken. Vi tenner vre lykter. Sneen dalte lett og fin, og strk 731 kr. Bundle pack Aer RGB fans with HUE controller Det var en fin tur inn til hytta. Vi smakte p de hjemme-og. Det runger i veggene med julemusikk, og ute daler snen lett og fin. I kveld er det juletrefest, og da 6. Nov 2007. Sneen dalte lett og fin. No er ikkje julestemninga langt unna. I dag har det sna skikkeleg og d Nikolai kom heim fr sjakk i kveld s laga han Sneen dalte lett og fin, og strk blidt mot ruten min. I morgens da jeg drmte p min pute. Vi tok skjerf og votter p, hastet veldig med g, Snart var det tusen.